Ευτυχισμένη Ημέρα Ευχαριστίας

November 23, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευτυχισμένη Ημέρα Ευχαριστίας

Η Προέλευση της Ημέρας Ευχαριστιών

 

Η Ημέρα των Ευχαριστιών ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια γιορτή που γιορτάζεται για να ευχαριστήσουν τους Ινδιάνους για την ευγενική τους βοήθεια..

 

Την Πέμπτη στα τέλη Νοεμβρίου του 1621, οι Πιλγκρίνοι και 90 Ινδιάνοι με τον Μασασούντ μαζί, γιορτάζουν την πρώτη Ημέρα Ευχαριστιών στην αμερικανική ιστορία.Πολλοί τρόποι εορτασμού δημιουργήθηκαν και έχουν περάσει μέχρι σήμερα.

 

 

Η Σημασία της Ευχαριστίας

 

Το νόημα της Ημέρας των Ευχαριστιών μας λέει την ομορφιά της ανθρώπινης φύσης. Ενσαρκώνει το νόημα της ευγνωμοσύνης από πολλές πλευρές και επίπεδα.Να φροντίζετε όσο καλύτερα μπορείτε την οικογένειά σας και τους φίλους σας και να προσπαθείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκηΗ Ημέρα των Ευχαριστιών μάς βοηθά να μάθουμε να είμαστε ευγνώμονες, να μάθουμε να αγαπάμε και να αγαπάμε.

 

 

Δραστηριότητες κατά την Ημέρα των Ευχαριστιών

 

1Ψώνια.

 

Στην Αμερική και στις περισσότερες χώρες, οι άνθρωποι ψωνίζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών για να γιορτάσουν με την οικογένεια πριν από την Μαύρη Παρασκευή.Μπορεί τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα να έχουν μεγάλες εκπτώσεις για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους πριν από το τέλος του έτουςΕίναι επίσης η τελευταία προώθηση για τα περισσότερα εμπορικά κέντρα και καταστήματα στο τέλος του έτους.

 

2Δείπνο των Ευχαριστιών.

 

Το δείπνο των Ευχαριστιών είναι το πιο σημαντικό δείπνο του έτους για τις δυτικές χώρες, το φαγητό αυτού του δείπνου είναι ιδιαίτερα πλούσιο.Υπάρχουν και γλυκοπατάτες., άμυλο καλαμποκιού, μαρμελάδα από κόκκινα δαμάσκηνα και άλλες λιχουδιές κλπ.

 

3Παίξτε παιχνίδια.

 

Μετά το δείπνο των Ευχαριστιών, οι οικογένειες θα παίξουν μερικά παραδοσιακά παιχνίδια όπως χορός, αγώνες κράνμπερι, αγώνες καλαμποκιού, αγώνες κολοκύθων, παρελάσεις κοστούμις, κωμικές εκπομπές κλπ.

 

4. Εκδρομή

 

Εκτός από τις παραπάνω δραστηριότητες, ορισμένες οικογένειες θα βγουν έξω με το αυτοκίνητο ή θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

 

5Παρέλαση.

 

Η παρέλαση των Ευχαριστιών ξεκίνησε το 1924, η παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών της Macy είναι η μεγαλύτερη γιορτή των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, που πραγματοποιείται την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου κάθε έτους.