DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Φωτισμός LYHsolar
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: Yes
Εισαγωγή

Η επιχείρησή μας χτίστηκε στο έτος 2008, το οποίο είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του αθλητισμού που ανάβει τα κοu'φώματα και τα ηλιακά φω'τα. Παρέχοντας το ODM και την υπηρεσία cOem για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Η θέση είναι στο ευφυές πάρκο κατασκευαστών CAS στην κωμόπολη Fenggang, πόλη Dongguan, Guangdong Κίνα. Όποια είναι μια όμορφη κωμόπολη πολύ που κλείνουν στην πόλη Shenzhen.

 

Στα πρώτα 7 έτη, εμείς υπό τον όρο ότι κοu'φώματα φωτισμού και συγκεντρώνοντας υπηρεσίες προϊόντων για τις εμπορικά επιχειρήσεις και τα εργοστάσια στην Κίνα. Στο έτος 2015, είχαμε χτίσει την ομάδα Ε&Α μας και την ξένη ομάδα πωλήσεων για να αναπτύξουμε τα αρχικά σχεδιασμένα οδηγημένα ηλιακά φω'τα και η εξαγωγή ολοκλήρωσε τα ηλιακά προϊόντα για τους πελάτες μας από σε όλο τον κόσμο. Μετά από 10 έτη ανάπτυξης, είχαμε χτίσει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου φορμών και παραγωγή, του σχεδίου κατοικίας λαμπτήρων και της παραγωγής, ολοκληρωμένη ηλιακή συγκέντρωση λαμπτήρων, η πώληση και μετά από πωλεί την υπηρεσία.

 

«Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τις ΤΙΜΕΣ, η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ το ΜΕΛΛΟΝ» είναι η αρχή μας, «η προσφορά των προϊόντων δικαιώματος και ποιότητας στον πελάτη» είναι ο στόχος και η αποστολή μας. Είμαστε πάντα θεωρούμε ότι μέσα επικοινωνίας αποδοτικότητας λιγότερο κόστος, λιγότερα μέσα συντήρησης προϊόντων λιγότερα απόβλητα. Θα ακολουθήσουμε πάντα την αρχική πρόθεση και δοκιμάζοντας το καλύτερο για να παρέχουμε τα ποιοτικά προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες μας από σε όλο τον κόσμο.

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων παραγωγής, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξάνουμε την κλίμακα του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 20 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!